Locuitorul se află în sala de operație trei până la trei zile și jumătate pe săptămână.


Locuitorul se află în sala de operație trei până la trei zile și jumătate pe săptămână.

Aceștia efectuează proceduri minore de birou în clinică și proceduri operative minore în sala de operație ca chirurg primar. De asemenea, rezidenții operează în cazuri selectate la Spitalul Henry Ford West Bloomfield. Aceștia ajută la operațiuni mai complexe ca prim sau al doilea asistent al șefului sau mai mult rezident în vârstă. Ei petrec două -trei zile în fiecare săptămână în clinică și două -trei zile în sala de operație. Ei câștigă expertiză intenskin mod de administrare în cistoscopie, ecografie transrectală, studii urodinamice și proceduri minore de birou, cum ar fi circumcizia.

PGY 3 ani este petrecut în campusul Spitalului pentru copii și la Spitalul Henry Ford. Există o rotație de trei luni la Spitalul Copiilor din Michigan, care se află la 10 minute de Spitalul Henry Ford. La Spitalul de Copii, rezidenții osteopatici de la copii se rotesc cu rezidentul Spitalului Henry Ford. Nu există un program de bursă de urologie pediatrică la Spitalul de Copii. Locuitorul se află în sala de operație între trei și trei zile și jumătate pe săptămână. La Spitalul Henry Ford, rezidentul are o rotație dedicată în endourologie, timp în care dobândesc abilități în ureteroscopie și proceduri chirurgicale endoscopice complexe. Există, de asemenea, o rotație de 2 luni în urologia feminină.

PGY 4 ani este, de asemenea, împărțită între Spitalul Henry Ford și Spitalul Copiilor. Locuitorii petrec trei luni la Spitalul de Copii într -un rol mai în vârstă. În plus, există o rotație de 2 luni senior în urologie feminină. Restul anului este petrecut la Spitalul Henry Ford făcând urologie generală și urologie robotică.

PGY 5 ani este petrecut la Spitalul Henry Ford. Patru luni sunt petrecute ca șef al serviciului de oncologie care face proceduri urologice asistate de robot la Spitalul Henry Ford și Henry Ford West Bloomfield Spital, patru luni ca rezident șef robotizat și patru luni care supraveghează serviciul general de urologie.

La VUI, rezidenții au participat la programe de dezvoltare clinică în afara site-ului cu personalul superior, inclusiv chirurgie intuitivă, Sunnyvale, CA (urologie pediatrică, chirurgie renală) și Institutul de Urologie, Kuala Lumpur, Malaezia (urologie pediatrică, chirurgie renală, urologie feminină). În plus, rezidenții au participat la Irusul anual (Simpozionul internațional de urologie robotică) din Las Vegas. Aceste oportunități sunt elective. .

Laboratorul terapeutic molecular

A se vedea investigatorul principal

gliomele de înaltă calitate sunt cele mai răspândite și agresive tumori ale sistemului nervos central la populația adultă. În ciuda tratamentului intensiv alcătuit din rezecție chirurgicală maximă, radiații și agenți alchilativi ADN, rata de recurență ridicată și prognosticul slab sunt încă predominante. Echipa noastră dezvoltă un program terapeutic experimental pre-clinic robust pentru gliomele de înaltă calitate, lucrând la obiectivul nostru pe termen lung de validare a țintelor terapeutice și a strategiilor de terapie combinată pentru a informa proiectarea de studiu clinică condusă de molecular contemporan.

Centrul de tumori cerebrale Hermelin de la Spitalul Henry Ford din Detroit găzduiește unul dintre cele mai mari biorepositoare ale tumorii cerebrale din lume, a contribuit cu un procent ridicat de probe profilate de proiectele de gliom și glioblastom de la Glioblastom. Laboratorul nostru a susținut această resursă pentru a dezvolta un panou de celule asemănătoare cu tulpina cancerului din gliomele proaspăt rezecate de înaltă calitate, reprezentând principalele anomalii genomice întâlnite în clinică. Aceste celule sunt utilizate pentru studii in vitro și pentru a stabili xenografe tumorale orthotopice derivate de la pacient la șoareci (PDX).

În gliomul de înaltă calitate, amplificarea genomică focală este cel mai frecvent mecanism de activare a oncogenelor. Important, am raportat recent că în aceste tumori, amplificările oncogene au loc frecvent în ADN-ul extracromozomal în loc de cromozomi, caracteristică care este păstrată în modelele noastre derivate de la pacient. Aceasta are implicații profunde pentru evoluția tumorii și răspunsul la terapie (DeCarvalho și colab. Nature Genetics, 2018). Folosind modelele noastre derivate de la pacient, în prezent investigăm consecințele direcționării șoferilor putativi activați prin amplificarea oncogenelor extrahromosomale cu agenții farmacologici în studiile clinice în fază timpurie. De asemenea, testăm potențialul unei noi abordări terapeutice, vizând o cale de reparație a ADN -ului prevalentă pentru a interfera cu formarea de ampliconi oncogeni. În mediul pre-clinic, putem testa diverse programe, terapie combinată și abordări genomice în același model de pacient, măsurând răspunsul la controlul tumorii și la niveluri moleculare, generând astfel date care nu sunt posibile de obținut din mediul clinic . Munca noastră este finanțată printr -un premiu de idei de la Departamentul Apărării, Institutele canadiene de cercetare în domeniul sănătății, subvenții mici de la companii farmaceutice, filantropie și finanțare instituțională.

pentru colaborări de cercetare

Următorul sondaj colectează informații despre resursele pe care doriți să le solicitați de la Hermelin Brain Tumor Center. Aceste informații inițiale vor fi revizuite de comitetul nostru pentru a stabili dacă resursele de care aveți nevoie sunt disponibile și pașii următori adecvați. Luați sondajul.

email investigator principal

investigator principal

ana C. decarvalho, doctorat

telefon: (313) 916-8636

Departamentul de știință asociat de neurochirurgie Henry Ford Hospital

Adjuvant Assistant Professor Departamente de Oncologie și Farmacologie Wayne State University School of Medicine Email: [Email Protected]

Interese de cercetare

 • Modele derivate de la pacientul cu tumori cerebrale
 • Evoluția tumorii, mecanisme de rezistență la terapie, validarea țintei și dezvoltarea de noi strategii terapeutice pentru glioma de înaltă calitate
 • Amplificare oncogene
 • Programe de dezvoltare activate aberant în gliomele de înaltă calitate ca factori cheie ai plasticității, fenotipului de celule stem cu cancer tranzitoriu și rezistență la medicamente

Membrii laboratorului curent

 • Yuling Meng, doctorat, om de știință instructor
 • Kevin Nelson, BSc. Coordonator de cercetare senior
 • Laura Hasselbach, coordonator de cercetare
 • Susan Irtenkauf, coordonator de cercetare
 • Bart Thomas, coordonator de cercetare
 • Oluwademilade Nuga, doctor Candidat (anul 4), Program de farmacologie, Școala de Medicină, Universitatea de Stat Wayne
 • Artem Berezovsky, doctorat de doctorat (anul 4), Programul de biologie a cancerului, Școala de Medicină, Universitatea de Stat Wayne
 • Prețuiește Coleman, student universitar, Universitatea din Detroit Mercy și NIH Cerceding Enhance Building Infrastructure care duce la diversitate (reconstruire) Histology Histology Core: Andrea Transou și Nicholas Semaan

Publicații recente

decarvalho AC*, Kim H, Poisson LM, Winn ME, Mueller C, Cherba D, Koeman J, Seth S, Protopopov A, Felicella M, Zheng S, Multani A, Jiang Y, Zhang J, Nam DH, Petricoin EF EF , Chin L, Mikkelsen T, Verhaak RGW*. Moștenirea discordantă a elementelor ADN cromozomiale și extrahromozomale contribuie la evoluția dinamică a bolii în glioblastom. (2018) Nature Genetics 50 (5): 708 – 717 (PMID: 29686388)

Shimada K, Reznik E, Stokes ME, Krishnamoorthy L, Bos PH, Song Y, Quartararo CE, Pagano NC, Carpizo DR, DeCarvalho AC, Lo DC, Stockwell Br. Molecula mică de legare a cuprului induce stresul oxidativ și arestarea ciclului celular în celulele derivate de glioblastom-pacient. (2018) Cell Chem Biol 25 (5): 585-594 (PMID: 29576531)

A se vedea publicațiile

Obțineți grija de care aveți nevoie

deja un Henry Pacientul Ford?

Pentru cea mai bună experiență, pacienții Henry Ford existenți pot solicita și se auto-programează programări prin Henry Ford MyChart. Conectați -vă la MyChart

dacă aveți o urgență, sunați la 911 sau mergeți la cea mai apropiată cameră de urgență. Camerele de urgență ale lui Henry Ford au zone de îngrijire separate pentru cei cu simptome COVID-19.

Alte opțiuni de îngrijire

 • Programați online
 • Clinici de îngrijire sau de îngrijire urgentă
 • Vizite video la cerere
 • Vizite video programate

Testarea capidă

Henry Ford oferă doar teste de capcane pentru pacienții consacrați care au fost referiți la testarea medicului lor. Multe locații din Michigan oferă teste convenabile și gratuite. Găsiți un site de testare covid în apropierea dvs. și aflați mai multe despre momentul în care să fiți testați.

solicitați o nouă programare a pacientului

din cauza lipsei de personal, ne confruntăm cu unele întârzieri în programarea programării. Apreciem răbdarea ta. Vă rugăm să utilizați MyChart pentru a programa și solicita programări pentru cel mai scurt timp de așteptare. Puteți completa, de asemenea, formularul de mai jos sau sunați:

 • Pacienții din sud-estul Michigan: (800) 436-7936
 • Jackson sau South Central Michigan Pacienți: (517) 205-4800
 • Ați fost vreodată într -o locație Henry Ford? * Motiv pentru programare * Specialitate * Numele doctorului (dacă este cunoscut) Datele preferate și locația preferată de timp * Altă locație prenumele * Nume * Data nașterii Introduceți MM/DD/YYYY Format * Adresa * Oraș * Stat/Provincie * Cod zip/ Cod poștal * Telefon * Email * Numele de asigurare și numărul abonaților * Nume de contact Autentificare cerereConnect.FORM PATERN.HC4__MOSTRECENTLAEDSOURCE__C pacient.Leadsource HC4__inquiry__c.HC4__Subject__c HC4__inquiry__c.HC4__Status__c HC4__inquiry__c.RecortTypeid

  Nu este un secret faptul că adolescenții au tendința de a supraalimenta, în special atunci când pizza, chipsurile și alte gustări gustoase sunt pe farfurie. Adăugați la aceasta existența lor din ce în ce mai bazată pe tehnologie-iPhone, jocurile video și tubul de modă veche-iar a pune kilograme în plus devine prea ușor pentru adolescenți, chiar și cu metabolismele lor relativ rapide.

  Show-uri de cercetare arată 70 la sută dintre adolescenții obezi se vor agăța de kilograme în plus pentru viață. Acest număr sare la 80 la sută dacă unul dintre părinții lor este, de asemenea, obez. Dar aceasta nu este o veste să te așezi. Sigur, s -ar putea să simți că obiceiurile alimentare ale adolescentului tău sunt în mare parte în afara controlului tău și poate fi un subiect sensibil de adus, dar următoarele cinci strategii te pot ajuta să creezi un mediu de schimbare – în timp ce este oarecum discret.

 • Serviți micul dejun. Cercetarea susține în mod constant beneficiile consumului de mic dejun sănătos, bine echilibrat. Aceasta înseamnă o masă care include carbohidrați și fibre bune (gândiți-vă: cereale integrale, fructe și legume), împreună cu proteine ​​(gândiți-vă: lactate cu conținut scăzut de grăsimi sau nonfat, ouă sau carne de mic dejun slabă). Pe lângă faptul că îi ajută pe copii să rămână în alertă și concentrați, studiile arată că mâncarea a apărut pofta și îi ajută pe dieteri să -și controleze greutatea.
 • Ștergeți gunoiul. Una dintre cele mai importante reguli de alimentație sănătoasă este să păstrați lucrurile nesănătoase din bucătărie. Faceți fructe, legume și porții mici de nuci și semințe ușor disponibile. Lăsați alimente nesănătoase, cum ar fi prăjiturile, chipsurile și alte gustări cu conținut ridicat de grăsimi, pe rafturile magazinelor.
 • Abordare legumele în moduri noi. Mâncarea sănătoasă nu trebuie să însemne salate la fiecare masă. În schimb, învățați -vă adolescentul noi modalități de a include legume în dieta lor. Păstrați legumele spălate și tocate la îndemână pentru gustări rapide și ușoare. Adăugați salată, roșii și spanac în sandwich -uri, ceapă tocată, ardei și ciuperci în sos de paste și verdeață cu frunze, precum kale, spanac și broccoli, în smoothies.
 • Încurajați activitatea. În loc să stai în fața televizorului într -o duminică leneșă, planifică o drumeție a naturii, trage cercuri în curte sau creează un curs de obstacole interioare. Alergați în sus și în jos scări, săriți frânghia și creați stații în toată casa pentru ghemuțe, push-up-uri și tracțiuni. Fiul sau fiica ta este să urmărească un anumit sitcom săptămânal? Creați un sistem de bartering în care adolescentul dvs. trebuie să completeze un circuit de exerciții în timpul pauzelor comerciale. Chiar și atunci, faceți -vă un obiectiv pentru a limita timpul ecranului la 2 ore sau mai puțin pe zi.
 • Fii un model de rol. Copiii noștri învață urmărindu -ne. Dacă fumezi, oprește -te. Dacă sunteți inactivi, vă deplasați. Și dacă mănânci gunoi, curăță -ți dieta. Cel mai important, mănâncă mese împreună ca familie. Tu (și copiii tăi) nu numai că vei mânca mai lent, permițându -ți creierului și corpului să digere ceea ce ai mâncat, vei stabili și scena pentru o comunicare sănătoasă.
 • ca adulții, copiii deseori Întoarceți -vă la mâncare pentru confort și calmant. Uneori, corpurile noastre apelează la energie (sub formă de hrană) atunci când ceea ce avem nevoie cu adevărat este odihna sau hidratarea. Învață -ți adolescentul să -și amintească acest acronim înainte de fiecare masă și gustare:

  Halt

  H – Mi -e foame? A – Sunt supărat? L – Sunt singuratic t – sunt obosit?

  Încă preocupat de obiceiurile alimentare ale adolescentului tău? Discutați cu medicul dumneavoastră despre factorii de risc ai copilului dvs. și urmăriți semnele unei probleme în creștere, inclusiv pielea întunecată sau pielea îngroșată în jurul gâtului (semn că corpul copilului dvs. are dificultăți în controlul nivelului de insulină din sânge). De asemenea, medicul dumneavoastră ar trebui să poată recomanda un program de gestionare a greutății, dacă este necesar.

  Do you know of a particularly successful Wager Beat? Como Empezar A Apostar Con 1xbet
  Do you know of a particularly successful Wager Beat?
  Como Empezar A Apostar Con 1xbet